Finn dine teamroller

Lær mer om dine styrker

Med interaktiv trening

GRØNNE ROLLER


De som er grønne i teamet er de som gjerne er reflekterende, tenkende og undrende. De er enten kreative, analytiske eller spesialister på noen fagområder.

RØDE ROLLER


De røde rollene er mer menneskeorienterte og sosiale. De foretrekker å bygge relasjoner, utøve ledelse eller fokusere på å være gode teamspillere.

BLÅ ROLLER


De blå teamrollene er gjerne aksjonsdrevet og handlene. De ønsker å få ting gjort, iverksette eller ferdigstille oppgavene de blir satt til å gjøre. 

Du er ikke bare en teamrolle, du har gjerne det vi kaller for et rollespekter. Altså du skifter gjerne mellom å være ulike teamroller basert på ulike faktorer.

Er du IDEMAKEREN?

Kreativ, innovativ og god på problemløsing

Idemakeren tenker utenfor boksen og kommer med innovative, kreative løsninger samtidig som du tør å utfordre eksisterende ideer. Du er en uavhengig sjel som bringer flere perspektiver til teamet ved å se nye muligheter.

Eller ANALYTIKEREN?

Fokusert på detaljer, objektiv, nøyaktig og en kritisk tenker

 

Analytikeren er sterk på å analysere situasjoner og data objektivt og nøyaktig. Du handler basert på fakta og logikk samtidig som du er flink til å stille kritiske spørsmål som bidrar til bedre beslutninger for teamet. Du er fokusert på detaljer og oppdager derfor raskt feil eller mangler.

Kanskje FAGSPESIALISTEN?

Faglig stolthet med mye ekspertise, kunnskap og fokus på kvalitet

 

Fagspesialisten har ofte mye kunnskap innenfor et tema og fokuserer på kvalitet i arbeidet. De er gode til å kommunisere med andre, er løsningsorienterte og ser gjerne på utfordringer som muligheter til å løse et problem samtidig som det forbedrer situasjonen.

Hva med LEDESTEMMEN?

Den naturlige lederen som er flink på å kommunisere og organisere

 

Du er empatisk med en god evne til å både kommunisere og lytte til andre. Du har en diplomatisk tilnærming til lederskap og er opptatt av å lytte til andres synspunkter for å ta beslutningen som er best for teamet.

Kanskje TEAMSPILLEREN?

God samarbeidsevne, er støttende og fleksibel?

 

Du er god til å støtte og oppmuntre andre medlemmer i teamet. Du tilpasser deg lett til forandringer og gir gode perspektiver til å løse utfordringer siden du har en sterk vilje til å oppnå det felles målet.

Eller RELASJONSBYGGEREN?

Entusiastisk, har mange kontakter og er god på å kommunisere

 

Ditt sosiale og utadvendte vesen gjør deg god på å kommunisere og overbevise andre. Du har stor entusiasme for prosjekter og er klar for å ta initiativet for å få ting gjort. Du har et stort nettverk som kan være nyttig i å skaffe de ressursene som trengs i teamet.

Hva med FORMGIVEREN?

Høy handlingsevne, entusiasme og besluttsomhet

 

Du er den som sørger for at ting blir gjennomført siden du er handlekraftig og besluttsom. Du har et sterkt indre driv med mye energi som smitter over på andre. Du fatter lett beslutninger og er en sterk kraft for å oppnå målene for teamet.

IGANGSETTEREN?

God på å tenke praktisk, konsentrere deg og er alltid pålitelig

Du ser den praktiske nytten av ideer og hvordan det skal gjennomføres. Din sterke evne til å konsentrere deg gjør at du er pålitelig siden du fullfører oppgavene dine korrekt, effektivt og i tide.

Eller FERDIGSTILLEREN?

Systematisk tilnærming der du er grundig og fokusert på resultatene

 

Du ser den praktiske nytten av ideer og hvordan det skal gjennomføres. Din sterke evne til å konsentrere deg gjør at du er pålitelig siden du fullfører oppgavene dine korrekt, effektivt og i tide.